Waarom voor een MPN fotograaf kiezen?

Iedere Master Photographer wordt door een internationale jury beoordeeld op zijn fotografie, professionele aanpak en het eindresultaat. Een kwalificatie kan niet gekocht worden waardoor je gegarandeerd bent van kwalitatief hoogstaande fotografie.


Manola van Leeuwe

Investeer in jezelf! Je bent nooit uitgeleerd.

Manola van Leeuwe – Zilver Master – www.fotografieplus.nl

Master Photographers Network (MPN) is een vakvereniging waar ik met veel plezier lid van ben. Ervaringen delen met collega’s en meedoen aan de verschillende wedstrijden zijn manieren waarop je niet alleen jezelf verbetert, maar ook elkaar. Ik leer nog elke keer van de kritieken en tips die ik krijg.

Lees meer

Danny van Emmerik

Danny van Emmerik van Janssen-Fotografie

Danny van Emmerik van Janssen-Fotografie – www.doordannyfotografie.nl

Volgens mij was het rond 1992 dat ik voor het eerst met mijn pa mee ging naar een congres van Colour Art Photo ( inmiddels samen met voorheen de DIPP nu de MPN ). Een enthousiaste club vakidioten zoals mijn vader de club noemde. Altijd kwamen we met een hoofd vol ideeën terug van het congres. Soms met een felbegeerde prijs voor de thema wedstrijd.

Lees meer

Danielle_Musters

Door de begeleiding van 2 topfotografen heb ik ontzettend veel geleerd

Daniëlle Musters – Brons Master – www.fotowoow.nl

In juni 2012 ben ik lid geworden van Master Photographers Network. Toen ik een mailtje kreeg over de kwalificaties die zouden plaatsvinden in november leek me het wel leuk om mee te doen. Ik wist echter helemaal niet wat het inhield, dus ben ik eens gaan rond informeren.

Lees meer

_MG_3259_w160


De aanhouder wint en leert

Rob Pluijm – Zilver Master – www.robpluijm.nl
Als introducé van mijn toenmalige werkgever ging ik al vanaf de jaren ‘90 mee naar de DIPP dat samen met Color Art nu de MPN vormt. Ik heb er altijd veel inspiratie en kennis op kunnen doen, het was dan ook vanzelf sprekend dat, toen ik in 1998 als zelfstandig fotograaf verder ging, ik vast lid werd van deze club.

Lees meer

Evelien Sikkema


Na de woorden je bent geslaagd, heel mooi werk, valt er een last van me af.

Evelien Sikkema – Zilver Master – www.evelienfotografie.nl
NU moet het gebeuren, ik schrijf me in voor mijn licentie Zilver Master Photographer.
Inschrijving staat! Beelden uitzoeken, welke heb ik klaar en compleet.
20 beelden dat is behoorlijk veel en inmiddels heb ik nog een week of 3.

Lees meer