Steam Punk bij Regio Noord

Afgelopen maandag konden zo’n 50 fotografen volop aan de slag. In de prachtige studio van Jan van Beijnhem. De dag startte met een lezing van Martin Hogeboom. Zilver Master Martin nam ons mee in zijn wereld van Off Camera Flash. En inspireerde alle aanwezigen met zijn prachtige beelden en enthousiaste uitleg. 

Je neemt een flitslamp op statief en een model. Dan een metertje naar voren, 20 cm opzij en ja dan krijg je een topplaat. 

Be inspired!

Na zoveel inspiratie hadden we trek gekregen in een broodje. Vers uit de oven! In het zonnetje, was het volop genieten van een heerlijke lunch. Ondertussen gezellig bijkletsen met alle collega’s. En de camera’s en flitsapparatuur alvast klaarzetten om zelf aan de slag te gaan. In de tussentijd werden alle modellen vakkundig opgemaakt en gestyled.

Tandwielen, hoge hoeden en korsetten​

Na de lunch konden alle fotografen zelf aan de slag. Met maar liefst 7 Steam Punk modellen. In prachtige outfits. Een genot om te fotograferen! En volop ruimte om andere technieken uit te proberen. 

Waterballet

In de namiddag gaf Jan van Beijnhem een demonstratie van Off Camera Flash in combinatie met water, dochter en een hockeystick. Met prachtige beelden als resultaat. Ook hier konden de fotografen daarna zelf aan de slag.

De middag vloog voorbij! In de tussentijd werd de BBQ aangestoken. En konden we genieten van allemaal lekkers. 

We kunnen dan ook terugkijken op een topdag. 

Met grote dank aan de organisatie van MPN Noord & Studio XL Utrecht!

MPN is een netwerk voor en door professionele fotografen. Wil je meer informatie neem dan contact op via info@masterphotographers.com of neem een kijkje op de website.