Modelfotografie bij Regio West

Afgelopen maandag kwamen zo’n 30 fotografen bij elkaar. Het verzamelpunt was strandtent SandCBar in Katwijk. Hier scheen het zonnetje al volop. Onder het genot van een kopje koffie en thee werden wij welkom geheten door Gert van der Plas het bestuur van Regio West. Hierna vertrokken wij met z’n allen naar een prachtige boerderij in Valkenburg. Zo kom je nog eens ergens! 

Parkeren langs de weg. Met blatende schapen die zich afvroegen wat al die fotografen kwamen doen.

Let's Work Together!

In 2019 staat samenwerken centraal. We werden dan ook in groepjes ingedeeld. Onder leiding van een ervaren fotograaf gingen we los. Aan foto en flitsapparatuur geen gebrek. En volop ruimte om dingen uit te proberen. Met gels, 1 flits, 3 flitsers, zonder flits, rook. Tussendoor ff snel een broodje. En snel weer door. De boerderij was een perfecte plek voor gave foto’s. 

Trommel, Motor, Bolle Buik & Salsa

Met maar liefst negen modellen konden we ons uitleven en prachtige foto’s maken. Zo werden we getrakteerd op Salsa door een prachtig dansstel. Was er een model in kilt. Met trommel voor de muzikale omlijsting. Een pas getrouwd stel die hun eerste kindje verwachten. Twee beste vriendinnen en modellen in de dop. Een ervaren fashionmodel en een mannelijk model met een stoere motor. Kortom, een groot feest! En heel veel mogelijkheden om te van elkaar te leren en mooie foto’s te maken.

Aan alles komt een einde

De dag vloog voorbij. Om 4 uur was de dag teneinde. En konden we allemaal moe en voldaan weer terug naar huis. Uiteraard zijn er fotografen die nog energie overhebben en meteen aan de slag zijn gegaan met de bewerkingen. Om 7 uur stonden de eerste gave beelden dan ook online. 

 

 

Namens alle fotografen willen wij het bestuur bedanken voor deze gave dag. En Gert voor het regelen van de toffe locatie. Uiteraard ook een groot compliment naar alle modellen voor hun geduld en poseer talent. Zonder jullie waren de beelden een stuk minder gaaf!

 

 

De volgende regiobijeenkomst is maandag 3 juni in Regio Zuid. De inschrijving hiervoor is inmiddels gesloten.

 

MPN is een netwerk voor en door professionele fotografen. Wil je meer informatie neem dan contact op via info@masterphotographers.com of neem een kijkje op de website.