Master Photographers Network (MPN) en Studio34x, hebben het initiatief genomen tot een nationale beeldwedstrijd: de PIA d’Or Talent Award. Anno 2017 is het communiceren door middel van beeld immers actueler dan ooit tevoren.

Thema
Aan de hand van een thema worden de deelnemers uitgedaagd mee te doen aan deze wedstrijd. Het maakt niet uit of het beeld is gemaakt met het goedkoopste cameraatje of de meest sublieme uitrusting; de hindernis van de apparatuur heeft de organisatie willen wegnemen. Het gaat om het eindresultaat, niet om het gebruikte gereedschap. Ieder mens is in principe creatief. Dus of je beroepsfotograaf bent of niet, of de keuze valt op een professionele uitrusting, een consumentencamera of een smartphone: het maakt niet uit. Deelnemers kunnen beeld maken met alles waar beeld uit komt.

Respect
Als thema voor de eerste aflevering werd gekozen voor ‘RESPECT’. Het is de bedoeling dat de deelnemers dit thema uitwerken en uiteindelijk één beeld aanleveren. Dat kan nog tot en met 15 januari 2018, 24.00 uur. Het prijzenpakket bestaat onder andere uit de PIA d’Or wisselbokaal. De overige prijzen worden mogelijk gemaakt door de medewerking van alle deelnemende exposanten op Professional Imaging 2018. Meer informatie over onder meer de wedstrijdvoorwaarden en het uploaden van het beeld is te vinden op www.professionalimaging.nl/pia-dor/.

DEELNAME IS GRATIS!
Iedere deelnemer ontvangt na het inzenden van zijn/haar beeld een gratis toegangsticket t.w.v.
€10,- voor bezoek aan P.I. 2018.