Afgelopen maandag was er de MPN Introductie bijeenkomst. Met een flinke opkomst was het meteen een gezellige boel. 

In de prachtige Studio34X van Michiel Fischer werden wij vanaf half 10 hartelijk welkom geheten. Om 10 uur ging het MPN programma van start.

 

Allereerst werd het bestuur voorgesteld. En uitgelegd wat MPN inhoudt. Wat MPN voor jou als fotograaf kan betekenen. MPN is dan ook niet zomaar een club!

Als MPN fotograaf help je elkaar. En zorg je voor een continue ontwikkeling voor jezelf als fotograaf en als ondernemer. Wij leggen de lat graag hoog!

Of je nu portretfotograaf bent, bruidsfotograaf, of bedrijfsfotograaf. Uitvaartfotograaf, fashionfotograaf, geboortefotograaf of dierenfotograaf. 

Master fotografen aan het woord

Na een koffiepauze was het de beurt aan een aantal MPN leden om te vertellen over hunzelf als fotograaf. En wat MPN voor hen betekent.

 

Sandra van der Meulen en Ron Spaay hebben afgelopen november hun brons master behaald en vertelden over hun ervaring. Sandra met aangrijpende beelden van geboortefotografie. Ron met prachtige portretten van oud boksers die zelfs op hoge leeftijd nog altijd actief zijn!

 

Studiofotografie, alles over licht

Hierna was het de beurt aan Lianne Dekker (zilver master). Zij nam ons mee in de wereld van studiolicht. Met diverse set-ups liet zij zien wat licht kan betekenen bij een portret. En hoe je het kan gebruiken en inzetten. Iedereen was dan ook zeer enthousiast over deze verfrissende en heldere uitleg. 

Enthousiasme & kundigheid brengen je verder!

Na een heerlijke lunch was het tijd voor Manola van Leeuwe (zilver master). Manola was net terug uit Noorwegen waar zij genomineerd was voor een prestigieuze fotoprijs in de categorie bruidsfotografie. Ze vertelde vol enthousiasme over haarzelf als bruidsfotograaf. De hoogte opzoekt voor nog betere beelden. En dat ze eigenlijk maar wat met haar camera doet. Wij MPN collega’s weten wel beter!

 

Manola was blij dat ze de microfoon mocht doorgeven aan Daniël Wenzel (zilver master). Daniël is bruidsfotograaf en maakt daarnaast indrukwekkende beelden van meerdere foto’s. Altijd goed doordacht en top uitgevoerd. Tijdens het voorjaarscongres heeft hij dan ook de 2019 MPN award Goud ontvangen.

Wedstrijden, wedstrijden, wedstrijden

Onderschat het belang niet van deelname aan wedstrijden!

Met deze boodschap nam Arjan van Bruggen (goud master) het woord. Arjan vertelde vol enthousiasme hoe je dit als fotograaf helpt. Niet alleen omdat het super leuk is. Maar juist omdat je als fotograaf kan groeien. 

Binnen MPN wordt je als lid dan ook aangespoord om met wedstrijden mee te doen. En daar trots op te zijn.

Welkom nieuwe leden!

Na een gezellige borrel, trok iedereen vol enthousiasme en inspiratie weer richting huis. MPN kijkt dan ook terug op een zeer geslaagde dag. 

 

Het ledenbestand is door deze dag flink uitgebreid. Maar liefst 13 nieuwe leden hebben zich inmiddels aangemeld!

Wij heten deze leden dan ook van harte welkom bij MPN.