Voor ons eerste congres van 2017 gaan we naar Cultuur Haven Veghel Noordkade (CHV).

Dit jaar een doe dag gecombineerd met twee Masterclasses t.w. Mireille Poeiz (Boudoir) en Matin Hogeboom fashion met off camera flash.

Beide laten je zien hoe zij te werk gaan, met modellen, apparatuur etc. Mireille is de specialiste op gebied van Boudoirfotografie en gaat ook met modellen aan de slag, waarna je ook zelf de gelegenheid hebt om de modellen te fotograferen. Martin is de goeroe als het gaat over off camera flash en was zeker één van de eerste fotografen in Nederland die zijn flitsinstallatie inruilde voor kleine systeemflitsers. Ook hij gaat met modellen aan de slag, waarna je zelf ook de gelegenheid hebt de modellen te fotograferen en leert werken met je flitsers.

Neem dus je camera mee en je off camera flitser(s).

 

Uiteraard is er ook de uitreiking van de MPN Awards en Foto(graaf) van het jaar.

 

In de middag hebben we nog een kofferbakverkoop. Elke fotograaf heeft nog wel een kast vol objectieven, camera’s, achtergronddoeken, accessoires, etc. waar hij of zij zelf niets meer mee doet en wellicht een ander naar op zoek is. Leuk om te ruilen, te verkopen of weg te geven. We hebben een beperkte ruimte binnen waar maar een aantal auto’s kunnen staan, maar voldoende ruimte om een kleedje tussen de autos te leggen waar je je spullen op kunt leggen. Mocht je zoveel spullen hebben dat je met je auto naar binnen wil dan zit daar een kleine vergoeding aan van €15.

Mocht je je spullen op een kleedje uitstallen dan zitten daar geen kosten aan. Wil je een autoplaats dan dien je een mail te sturen naar: info@design-en-zo.nl.

De autoplaatsen worden op volgorde van binnenkomst vergeven!

Aan het einde van de dag hebben we nog de mogelijkheid om te blijven eten en kunnen we aanschuiven aan tafel bij Teun Horck in het Middenschip, gelegen in de proeffabriek.

Je hebt de keuze uit vlees of vis en mocht je vegetarisch willen of dieetwensen hebben dan dien je dit vooraf door te geven aan het secretariaat, voor de kosten hoef je het niet te laten €17,50 incl. 2 consumpties.

(Alle bedragen zijn excl. btw)

Het uitgebreide programma en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je hier:
http://www.masterphotographersnetwork.com/voorjaarscongres-maandag-6-maart-2017/